NCIS: New Orleans

În fiecare miercuri, de la 21:05!

Următoarele difuzări

close
Miercuri, 22 Aug
Ncis: New Orleans 419 - High Stakes
Sezonul 4
Episodul 19
Joi, 23 Aug
Ncis: New Orleans 419 - High Stakes
Sezonul 4
Episodul 19
Sâmbătă, 25 Aug
Ncis: New Orleans 407 - The Accident
Sezonul 4
Episodul 7
Sâmbătă, 25 Aug
Ncis: New Orleans 408 - Sins Of The Father
Sezonul 4
Episodul 8
Duminică, 26 Aug
Ncis: New Orleans 407 - The Accident
Sezonul 4
Episodul 7
axn-ncis-nola-4

Despre NCIS: New Orleans

După trei sezoane, agentul Pride şi echipa lui reuşesc în sfârşit să dezvăluie corupţia în care este implicat primarul. Acest lucru a pus presiune asupra întregii echipe, însă în cele din urmă n-a făcut decât să-i apropie pe toţi, după ce Pride şi-a dat seama cât de departe sunt dispuşi să meargă colegii săi pentru a-l proteja. 

În sezonul trecut, Pride şi echipa lui au descoperit că agentul special Russo era de fapt în spatele unei ameninţări iminente. Agenta specială s-a folosit de relaţia personală pe care o are cu Russo pentru a se apropia de el, moment în care i-a clonat telefonul şi a obţine informaţiile necesare pentru a-l condamna. Pride şi Percy s-au suit pe o barcă şi au dezarmat bomba pe ultima sută de metri. Ca urmare, se deschide o anchetă formală în cazul lui Russo.

În sezonul 3, un lunetist se află la un festival aglomerat, iar partenerii echipei NCIS sunt trimişi să se ocupe de caz. Urmările cazului lui Russo continuă să se facă simţite: Brody se hotărăşte să părăsească echipa, iar agenta specială FBI Tammy Gregorio (interpretată de Vanessa Ferlito) este trimisă să-i investigheze pe Pride şi echipa lui. 

Reclamă

Află mai multe

Află mai multe

Daţi-ne follow pe Facebook