NCIS: New Orleans

În fiecare miercuri de la 23:00!

Următoarele difuzări

close
Miercuri, 24 Ian
Ncis: New Orleans 316 - The Last Stand
Sezonul 3
Episodul 16
Joi, 25 Ian
Ncis: New Orleans 316 - The Last Stand
Sezonul 3
Episodul 16
Vineri, 26 Ian
Ncis: New Orleans 316 - The Last Stand
Sezonul 3
Episodul 16
Sâmbătă, 27 Ian
Ncis: New Orleans 203 - Touched By The Sun
Sezonul 2
Episodul 3
Sâmbătă, 27 Ian
Ncis: New Orleans 204 - I Do
Sezonul 2
Episodul 4

Despre NCIS: New Orleans

“NCIS: New Orleans” este un serial de dramă despre o unitate locală de ofiţeri care investighează cazurile ce afectează personalul militar al oraşului, care este cunoscut pentru muzica sa, divertisment şi decadenţă. Echipa este condusă de agentul special Dwayne Pride, cunoscut şi ca “Regele”, un localnic din New Orleans care este ghidat de nevoia sa de a face ce e corect. Alături de el mai sunt agentul special Christopher LaSalle, căruia îi place să petreacă, dar este foarte bun şi la ce face la muncă, şi agenta specială Meredith “Merri” Brody, care este cunoscută pentru interogatoriile ei dure şi a fost transferată de la biroul din Great Lakes pentru un nou început. Cei trei au sprijinul medicului legist Loretta Wade, care este pe cât de excentrică, pe atât de deşteaptă.

În sezonul trecut, Pride şi echipa lui au descoperit că agentul special Russo era de fapt în spatele unei ameninţări iminente. Agenta specială s-a folosit de relaţia personală pe care o are cu Russo pentru a se apropia de el, moment în care i-a clonat telefonul şi a obţine informaţiile necesare pentru a-l condamna. Pride şi Percy s-au suit pe o barcă şi au dezarmat bomba pe ultima sută de metri. Ca urmare, se deschide o anchetă formală în cazul lui Russo.

În sezonul 3, un lunetist se află la un festival aglomerat, iar partenerii echipei NCIS sunt trimişi să se ocupe de caz. Urmările cazului lui Russo continuă să se facă simţite: Brody se hotărăşte să părăsească echipa, iar agenta specială FBI Tammy Gregorio (interpretată de Vanessa Ferlito) este trimisă să-i investigheze pe Pride şi echipa lui. 

Reclamă

Află mai multe

Daţi-ne follow pe Facebook