„NCIS: New Orleans” este ținta controverselor!

nolatb

Un alt scandal afectează franciza NCIS!

Lumea televiziunii a fost zguduită din temelii după ce actriţa din „NCIS: Anchetă militară” Pauley Perrette a anunţat motivul pentru care a părăsit serialul, scriind pe Twitter că a suferit „multiple abuzuri fizice”. Când s-a întâmplat asta, CBS a postat un comunicat, dezvăluind că Pauley mersese la ei din cauza unei probleme la muncă şi au lucrat cu ea să găsească o soluţie.

Acum însă, reţeaua este ţinta unui alt scandal, după ce realizatorul serialului „NCISȘ New Orleans”, Brad Kern, a fost acuzat de mai multe lucruri, printre care şi hărţuire sexuală, discriminare împotriva femeilor şi rasism.

MOTIVUL PENTRU CARE PAULEY PERRETTE A PĂRĂSIT SERIALUL CARE A CONSACRAT-O!

Kern a preluat frâiele serialului la mijlocul sezonului 2, în 2016, iar la scurt timp după, au început să apară plângeri care vizau comportamentul lui nepotrivit. Aceste acuzaţii au fost făcute publice de către Variety în decembrie 2017, când revista a scris despre investigaţiile lansate de departamentul de resurse umane. În acea perioadă, CBS a declarat că ambele investigaţii au rezultat în acţiuni disciplinare, iar Kern a devenit doar consultant al serialului.

Trecutul fostului realizator este plin de acuzaţii despre comportamentul lui nepotrivit, unii dintre foştii lui colegi descriindu-l ca un nemernic sau un prădător.

Chris Silber, care a fost producător executiv al serialului „NCIS: New Orleans”, va fi realizator. Sperăm că perioada lui în această funcţie o să fie mai lină decât a predecesorului său.

(Credit pentru toate pozele: CBS)