FBI - Biroul Federal de Investigații

axn.ro_fbi

Despre FBI - Biroul Federal de Investigații

Realizat de Dick Wolf, câștigător al premiului Emmy, și de echipa din spatele francizei "Law and Order", "FBI: Biroul Federal de Investigații" este o dramă dinamică despre activitatea internă a biroului din New York al Biroului Federal de Investigații.

Această unitate de elită își pune la bătaie toate talentele, intelectul și expertiza tehnică în cazuri majore pentru a menține New York-ul și țara în siguranță. Născută într-o familie de polițiști din mai multe generații, agentul special Maggie Bell se implică profund atât față de oamenii cu care lucrează, cât și față de cei pe care îi protejează. Partenerul ei este agentul special Omar Adom "OA" Zidan, un absolvent de West Point din Bushwick, care a petrecut doi ani sub acoperire pentru DEA înainte de a fi selectat de FBI. Sub supravegherea lor se află agentul special responsabil Isobel Castille, care operează sub o presiune intensă și are o autoritate de comandă incontestabilă.

Din echipă face parte și agentul special adjunct responsabil Jubal Valentine, centrul de comandă al biroului, a cărui capacitate de a relaționa și de a se implica cu ușurință atât cu superiorii, cât și cu subordonații îl face un maestru al motivării.

Kristen Chazal este cea mai valoroasă resursă a echipei, un analist strălucit recrutat direct din universitate, care poate pune cap la cap imaginea de ansamblu mai repede decât oricine altcineva.

Acești agenți de primă clasă investighează cu tenacitate cazuri de o amploare extraordinară, inclusiv terorism, crimă organizată și contrainformații.

Daţi-ne follow pe Facebook