O conversaţie cu Spencer Reid din “Minţi criminale”

criminalsmindstb

Matthew Gray Gubler ne lasă să aruncăm o privire în lumea lui

Îl ştiţi ca Spencer Reid, geniul din “Minţi criminale” care ajută echipa să dezlege chiar şi cele mai controversate cazuri, însă câţi dintre voi ştiaţi că talentele lui Matthew Gray Gubler se extind dincolo de actorie? De exemplu, acesta excelează şi în spatele camerei de filmat, regizând chiar câteva episoade ale serialului. Ce a avut de spus despre această experienţă?

              RECUNOAŞTEŢI EPISODUL DOAR DUPĂ POZĂ?

                                                          (Credit: CBS)

“Încerc să abordez regia din cel mai clasic punct de vedere posibil. Multe dintre influenţele mele vin din filmele vechi ce aparţin expresionismului german şi filmele noir de la început. Cred că este un stil mai lent, mai subiectiv, mai puţin sângeros de a regiza, iar acest lucru este în avantajul episoadelor noastre.” a declarat actorul în cadrul unui interviu pentru Tvline.

Obiectivul său este destul de clar. “Oamenii vor fi întotdeauna mai speriaţi de ceea ce nu pot vedea. […] Vreau ca publicul să stea pe marginea scaunului ca să audă ce spune personajul şi astfel să fie hipnotizat. Este o tactică pe care am încercat s-o aplic în tot ceea ce am regizat.”                                                

                                                       (Credit: CBS) 

Din moment ce multe dintre episoade, regizate de el sau nu, sunt despre temeri, Matthew a fost destul de drăguţ cât să ofere nişte detalii despre ce îl sperie, mai exact bivolii şi terifiantul Om de Zăpadă. Noi n-am crezut că vom auzi o propoziţie care să conţină aceste elemente, insă pentru Matthew această alăturare are sens. “Sunt foarte speriat de bestiile mari. Bivolii au ceva deranjant şi bântuitor.”

Ei bine, acum ştiţi mai multe despre unul dintre cele mai îndrăgite perosnaje de pe micul ecran. Nu uitaţi să-l urmăriţi la AXN în fiecare luni de la 21:00 în “Minţi criminale”

 

E posibil să vă placă şi