Bosch

În fiecare luni, de la 22:00!

BOSCH_YR1_TRA_PR_30_ROM_YT16X9_SUB_MARK_MAR27_MO2200

Despre Bosch

Serialul procedural polițist, Bosch, inspirat din romanele celebrului scriitor Michael Connelly, va avea premiera pe 27 martie, la AXN și va fi difuzat în fiecare luni seara, de la ora 22.00, cu episoade duble.

 

Noua producție crime urmărește activitatea implacabilului detectiv Harry Bosch din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles. Un om al legii necruțător, Bosch nu se va opri de la nimic pentru a face dreptate victimelor – nici măcar amenințările la adresa lui și a celor pe care îi iubește nu îl vor face să renunțe. Dar, în spatele acestei dorințe de a fi mereu în mișcare, se află un bărbat bântuit de propriul său trecut și care se luptă să fie loial propriului său cod etic -„Toată lumea contează sau nimeni nu contează”. Totodată, Bosch nu suportă birocrația sau jocurile politice. El tinde să treacă prin obstacole mai degrabă decât să le ocolească, știind cine este, unde se află în această lume și ce trebuie să facă.

 

Serialul Bosch are șapte sezoane, care vor fi difuzate consecutiv pe AXN. Acțiunea primului sezon se concentrează pe intriga a trei romane – City of Bones, The Concrete Blonde și Echo Park și modul în care Bosch va aborda rezolvarea fiecărui caz.

Daţi-ne follow pe Facebook