Oamenii Legii

Despre Oamenii legii

În această toamnă, AXN România va difuza în premieră Oamenii Legii, un serial care urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române care se confruntă cu cele mai interesante cazuri și care intervin acolo unde legea și ordinea par a fi încălcate: de la persoane dispărute, violență domestică, tulburări publice și incidente de trafic până la jafuri, trafic de droguri sau fraude.

Serialul va debuta pe 14 noiembrie și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00. Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor. Pentru cazurile complexe, echipele vor coopera cu unitățile speciale ale poliției, cum ar fi Brigada Criminalistică, Brigada Antidrog și se vor baza pe logistica complexă a acestora, de la echipamente de urmărire până la elicoptere și altele.

De-a lungul a celor 20 de episoade ale serialului, telespectatorii AXN vor face cunoștință cu opt polițiști, atât bărbați, cât și femei, recunoscuți pentru realizările lor profesionale, și vor trăi împreună misiunile lor pline de acțiune și adrenalină.

Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in action, care a fost foarte bine primit în Cehia, Slovacia sau Germania. Pe plan local, producția este realizată de Paprika Studios România și se bucură de un parteneriat cu Poliția Română.

Oamenii legii - Serialul are premiera pe 14 noiembrie!

Oamenii legii - Serialul are premiera pe 14 noiembrie!

Daţi-ne follow pe Facebook