Despre Cei bravi

Drama militară „Cei bravi” (The Brave) va avea premiera pe AXN. Poți viziona episoade duble în fiecare marți de la ora 21:00, începând din 18 septembrie.

 

Noul serial urmărește activitatea unei echipe militare de elită care călătorește în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă. Aceștia încearcă să salveze viețile unor oameni nevinovați luați ostatici, bazându-se pe informațiile furnizate de echipa de analiști din Washington D.C.

 

În fiecare episod, căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) și echipa sa formată din agenți speciali se vor confrunta cu provocări greu de depășit, în încercarea de a duce fiecare misiune la bun sfârșit. 

 

AXN îți pune curajul la încercare pe ceibravi.ro

 

AXN lansează o provocare în această toamnă – un bootcamp militar, în care participanții vor experimenta pentru câteva zile ce înseamnă să faci parte cu adevărat dintr-o echipă tactică militară. Bineînteles că am pus în joc și o grămadă de premii!

Iata ce trebuie sa faceti pentru a avea șanse de câștig.

Timp de trei săptămâni, vă așteptăm pe ceibravi.ro să vă antrenați alături de noi. Astfel, puteți câștiga premiile săptămânale puse în joc și puteți intra in tragerea la sorți pentru unul din cele 10 locuri disponibile în boot camp.

  • Săptămâna 1: 11 – 18 septembrie 

Antrenamentele încep oficial pe ceibravi.ro cu un test pe care nu trebuie să îl ratați. Puteți câștiga câștiga unul din cele 5 kit-uri army (lanternă, cuțit și binoclu)

 

  • Săptămâna 2: 18 – 24 septembrie

Odata cu premiera serialului “Cei bravi”, antrenamentele cresc în dificultate dar crește și valoarea premiilor. Urmăriți cu atenție cele doua episoade, începând cu ora 21.00 și descoperiți parola afișată pe ecran. Intrați pe ceibravi.ro și introduceți parola, apoi răspundeți la întrebările din serial. Puteți câștiga una dintre cele 5 boxe Sony.

 

  • Săptămâna 3: 25 septembrie – 1 octombrie

Urmăriți noile episoade ceibravi.ro pentru a afla parola și a putea raspunde la întrebarile din serial. Vă așteaptă 3 telefoane Sony XZ2 Compact

Fiecare participare va aduce sansa de a obtine un loc in bootcampul AXN.

La finalul celor trei saptamani de concurs, vor fi selectati 10 participanți la bootcamp. Aceștia, sub îndrumarea unui trainer militar, vor forma două echipe și vor fi supuși unor probe multiple pentru a intra in atmosfera serialului “Cei bravi”.

Echipa câștigătoare va primi premiul cel mare: 5 console PS4 cu noul joc FIFA19.

Acțiunea din boot camp-ul AXN va putea fi urmărită pe pagina de Facebook și Instagram AXN România.

Mult succes. Sperăm să ne vedem curând în boot camp!

Află mai multe

Daţi-ne follow pe Facebook