Este Daniel Craig interesat să-l interpreteze din nou pe James Bond?

axn-craig-is-bond-1600x900

Şi-a luat cuvintele înapoi!

Unul dintre cele mai dorite roluri de la Hollywood este, fără doar şi poate, cel al lui James Bond. Agentul secret britanic apare pe marile ecrane de mai bine de cinci decenii şi nu sunt semne că o să se oprească prea curând! Chiar dacă “Spectre”, cel mai recent film Bond, nu a avut succesul filmului “Skyfall”, nimeni nu poate nega faptul că a fost un succes financiar. Cu toate astea, Craig pare să fi fost epuizat de turneul de promovare al filmului şi au existat multe indicii că s-a săturat de rol!

Acum un an, actorul a spus într-un interviu că ar prefera “să-şi taie venele” decât să-l mai interpreteze pe agentul 007 şi că vrea să meargă mai departe. De atunci, mai multe nume au fost discutate pentru posibilii succesori ai lui Craig: de la Idris Elba la Tom Hiddleston, dar nu au fost decât zvonuri. La festivalul New Yorker, Craig a sugerat că încă nu e pregătit să renunţe la personaj şi că e posibil să se întoarcă pentru încă un film. “În ceea ce mă priveşte, am primit cel mai bun job din lume. O să-l fac atâta timp cât încă îmi place. Dacă ar fi să mă opresc, mi-ar lipsi foarte tare” a spus Daniel

                                           (Getty Images)

Deci asta înseamnă că Daniel o să îl interpreteze din nou pe Bond? Aşa a părut în ultimele săptămâni, deşi lucrează la numeroase alte proiecte (şi-a decolorat părul pentru rolul din filmul lui Steven Soderbergh “Logan Lucky”). Şefii francizei Bond îşi doresc şi ei ca actorul să se întoarcă, fiind prima lor alegere pentru Bond 25, iar acum că Daniel este dispus să se întoarcă, putem numai să sperăm că în curând, vom afla veşti bune despre statutul următorului film Bond!

(Getty Images)