Este trailer-ul realizat de fani pentru “Vânătorii de fantome" mai bun?

axn-ghosbusters-trailer-index

Trailer-ul filmului “Vânătorii de fantome” a apărut şi a fost reeditat de fani!

Cu toţii am văzut trailer-ul de la reboot-ul filmului “Vânătorii de fantome”, care a primit binecuvântarea echipei originale. La scurt timp după ce a fost lansat, un alt teaser a apărut, de data asta fiind vorba de o reeditare a trailer-ului original făcută de fani. Dacă nu aţi văzut încă varianta originală, vă invităm să o urmăriţi mai jos: 

Din clipul de mai sus, se vede că ne putem aştepta la umorul specific regizorului Paul Feig şi la o dinamică reuşită între actriţele principale. Fiecare este diferită şi are o atitudine aparte faţă de vânătoarea de fantome. Pe lângă asta, există o versiune nouă, modernă a temei pentru "Vânătorii de fantome”, Chris Hemsworth şi o mulţime de fantome care provoacă haos în oraş. Deşi există foarte multe elemente noi, trailer-ul are şi destule referinţe către filmul original pentru a ne face nerăbdători să vedem rezultatul final.

Trailer-ul nu a fost indeajuns pentru unii fani, care l-au reeditat şi au inclus mai multe elemente care să-l facă pe placul nostalgicilor. Versiunea lor o puteţi găsi mai jos: 

Dacă vreţi să evitaţi spoilerele, atunci vă sugerăm să vă opriţi din citit chiar acum.

Din distribuţia filmului mai fac parte Chris Hemsworth, care îl interpretează pe secretarul Kevin, Andy Garcia este primarul oraşului New York, Michael K. Williams apare în rolul lui Hawkins, Matt Walsh îl interpretează pe Rourke, Pat Kiernan este un prezentator de ştiri, iar Neil Casey interpretează un răufăcător. De asemenea, Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Annie Potts şi Ernie Hudson au confirmat toţi că vor avea apariţii cameo.

Aşteptăm cu nerăbdare să vedem reboot-ul, care va avea premiera în România pe 29 iulie!