Punem pariu că nu ştiţi cu cine este Tyler Posey!

axn-new-girl1600x900

Nu-şi mai ascund relaţia!

La o lună după ce s-a despărţit de iubitul ei, actriţa şi fosta vedetă Disney Bella Thorne s-a cuplat cu Tyler Posey, vedeta serialului “Un vârcolac adolescent”. Cei doi sunt împreună, iar postările lor de pe reţelele de socializare le-au oficializat relaţia.

Tylor a spus că e prieten cu Bella de când erau mici: “Eram în New York împreună înainte să facem mutarea în Los Angeles, pentru că eram copii model amândoi, când ea avea 5 sau 6 ani.” Tocmai pentru că se cunosc de atâta timp, în 2015 au apărut zvonuri că cei doi ar fi împreună, însă nu era nimic real în asta. Tyler chiar a spus: “Iubitul ei e un prieten bun de-al meu, deci clar nu suntem împreună.” Însă Hollywood-ul nu e atât de mare pe cât aţi crede, aşa că era doar o chestiune de timp până când cei doi actori apropiaţi s-au îndrăgostit. 

De ziua lui Thorne, actorul a postat un selfie pe Instagram în care apare alături de aceasta şi câinele lor, în cinstea aniversării lor. Poza a fost însoţiţă de un mesaj: “Le iubesc pe aceste femei. Frumuseţile mele roşcate. La mulţi ani iubirea mea @bellathorne Îmi pare rău că am întârziat câteva ore, am fost prea distras de faţa ta.”

Deşi Posey şi Thorne sunt împreună de puţin peste o lună, cei doi şi-au spus deja “Te iubesc” pe reţele de socializare, iar declaraţiile au fost însoţite de poze cu ei. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum va evolua relatia lor!