‘S.W.A.T.’ & 'SEAL'

Despre ‘S.W.A.T.’ & 'SEAL'

S.W.A.T. lunea ora 22:00
SEAL lunea ora 23:00

“S.W.A.T.” este o nouă dramă. Daniel “Hondo” Harrelson devine liderul unei unităţi tactice specializate, care este ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles. Prins la mijloc între loialitatea faţă de locul unde a crescut şi jurământul pe care l-a făcut colegilor săi, Hondo  are toate calităţile necesare pentru a conduce cu succes noua sa echipă şi pentru a construi o cale de comunicare între cele două lumi. Alături de el mai este şi David “Deacon” Kay, un ofiţer S.W.A.T. cu experienţă care pune mereu echipa pe primul lor, deşi nu a fost luat în considerare pentru poziţia de lider al acesteia. Christina “Chris” Alonso este un ofiţer calificat şi instructorul echipei canine, iar Dominique Luca este şoferul care salvează echipa din situaţii riscante. Jim Street face şi el parte din unitate, fiind cel mai nou membru, iar în ciuda atitudinii arogante, tânărul are potenţial.
Echipa lui Hondo are însă o rivală, şi anume o altă unitate din L.A. care este condusă de Mumford, un lider agresiv căruia îi place să facă lucrurile în propriul său fel. Aceşti bărbaţi şi femei îşi riscă zilnic viaţa, totul pentru a-şi proteja comunitatea şi pentru a salva vieţi.


“SEAL” este o nouă dramă militară care prezintă vieţile profesionale şi personale ale unităţii de elită din cadrul Navy SEALs. O să îi vedem pe membrii echipei antrenându-se, organizând şi executând operaţiuni periculoase, cu mize înalte. Jason Hayes este liderul respectat al echipei Tier One, a cărui viaţă a avut de suferit din cauza meseriei lui de luptător. Din echipa sa fac parte Ray Perry, care îi ştie toate secretele, şi Sonny Quinn, un soldat loial de excepţie, care încă se luptă cu tendinţele sale autodistructive. Clay Spencer este un tânăr soldat SEAL de a doua generaţie, cu o ambiţie fără margini, care trece printr-un antrenament riguros suplimentar în speranţa că se va alătura echipei lui Hayes. Esenţiale echipei sunt şi analista CIA Mandy Ellis, care a sacrificat totul pentru a le veni de hac teroriştilor, şi Lisa Davis, un ofiţer de logistică. Lisa se asigură şi că echipa are echipamentul necesar fiecărei operaţiuni.

E posibil să vă placă şi

Daţi-ne follow pe Facebook