Faceţi cunoştinţă cu membrii locali ai juriului competiţiei Imaginează-ţi asta!

foto_juriu

Ei sunt portiţa voastră către Hollywood!

Concursul Imaginează-ţi asta are ca scop principal folosirea imaginaţiei pentru a transforma planeta într-un loc mai bun. Cum v-am detaliat deja aici paşii pe care trebuie să-i urmati pentru a intra în competiţia pentru marele premiu, care constă în echipamente Sony  de ultimă generaţie şi 5.000 de dolari, ne-am gândit să vi-i prezentăm şi pe cei care vă vor juriza clipurile la concursul pe ţară şi care vă pot ajuta să ajungeti la etapa următoare a competiţiei.

  • Daniel Mitulescu este fondatorul casei de distribuţie de film independent Metropolis Film şi a înfiinţat şi Asociaţia Culturală Metropolis, ce organizează Caravana Metropolis,  festival de muzică balcanică Balkanik! şi festivalul internațional de film pentru copii KINOdiseea.

                                          (Credit Daniel Mitulescu)

  • Ramona Cordoş şi Codin Sebastian Pop au pus bazele proiectului de educaţie şi entertainment Creative Monkeyz, care ne-a oferit cel mai de succes serial de animaţie românesc, RObotzi.

                                                        (Credit: Creative Monkeyz)

  • WWF România este ramura locală a uneia dintre cele mai importante organizaţii internaţionale al cărei scop este conservarea naturii. La noi în ţară, WWF lucrează de un deceniu pentru conservarea apelor, pădurilor şi speciilor sălbatice precum ursul brun, zimbrul şi sturionul.

                                           (Credit: Leonardo Bereczy)

  • TVmania, cel mai vândut ghid TV de la noi din ţară, a fost lansat în octombrie 1998 şi este dedicat oamenilor tineri şi activi.

                                              (Credit: TV Mania)

 

  • Criticul de film Cristi Mărculescu face şi el parte din juriul local ce va alege clipurile câştigătoare. Învrezător în tânăra generaţie de cineaşti români, Cristi Mărculescu aduce experienţa de jurizare de la alte evenimente (precum AnimEst, Dakino, Pelicam).

                                     (Credit: Cristi Mărculescu)

La concursul Imaginează-ţi asta vă puteţi înscrie până pe 28 august. După evaluarea clipurilor video, juriul va alege şase câstigători, iar cel de pe locul întâi va merge mai departe şi va reprezenta România la etapa regională a competiţiei. Un juriu format din experţi AXN va alege apoi lucrarea care va trece la etapa internaţională, ce va avea loc la Hollywood şi unde va fi desemnat marele câştigător.

Descrierea detaliată a premiilor fiecărei etape o puteţi găsi aici.

De asemenea, vă rugăm să consultaţi regulamentul concursului înainte de a vă înscrie.

Vă dorim multă baftă!