Premiere din luna noiembrie pe care nu trebuie sa le rataţi

axn-november-1ndex

V-aţi întrebat ce puteţi vedea în cinematografe? Mai jos găsiţi alegerile noastre!

Ca în fiecare lună, vă prezentăm acele 5 premiere de pe marile ecrane pe care nu trebuie să le rataţi! Luna asta, filmele din cinematografe ne vor ajuta să explorăm dimensiuni noi, să căutăm bestii fantastice, să ne întâlnim cu extratereştri şi să vedem noul film al lui Mel Gibson cu un erou neobişnuit din al Doilea Război Mondial. Citiţi lista noastră de mai jos:

Doctor Strange

După ce am citit primele recenzii, ştim la ce să ne aşteptăm: o călătorie psihedelică cu secvenţe de acţiune aşa cum nu am mai văzut. Benedict Cumberbatch interpretează un chirurg care încearcă să-şi revină după un accident de maşină şi îşi descoperă potenţialul magic. Mads Mikkelsen, din “Hannibal”, interpretează răufăcătorul filmului. “Doctor Strange” are premiera pe 4 noiembrie.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

În sfârşit ne întoarcem în lumea lui Harry Potter. Oarecum. De data asta, trăim aventurile lui Newt Scamander în comunitatea secretă a vrăjitoarelor şi vrăjitorilor din New York, cu 70 de ani înainte ca Harry Potter să-i citească cartea la şcoală. Filmul are premiera pe 18 noiembrie. 

Trolii

Avem ceva şi pentru cei mici. Vă amintiţi nebunia cu trolii din anii ’80 şi ’90? Ei bine, industria cinematografică îi prezintă unei noi generaţii prin povestea a doi troli care încearcă să-şi salveze satul de la distrugere. 

Primul contact

Louise Banks (Amy Adams) conduce o echipă de anchetatori când mai multe nave spaţiale imense aterizează în 12 locuri din lume. În timp ce naţiunile se pregătesc pentru un război global, Banks şi echipa ei sunt intr-o cursă contracronometru pentru a găsi un mod de comunicare cu vizitatorii extratereştri. În speranţa că va dezvălui misterul, Louise îşi asumă un risc care îi pune viaţa în pericol şi posibil şi omenirea. Filmul are premiera pe 11 noiembrie.

Fără armă în linia întâi

Noul film al lui Mel Gibson prezintă povestea adevărată a lui Desmond T. Doss (Andrew Garfield), un soldat care a câştigat medalia de onoare, deşi a refuzat să poarte arme în timpul celui de-al doilea razboi Mondial, pe baza unor motive religioase. La început, Doss a fost ridiculizat şi chiar izolat pentru alegerea lui, considerată laşă, însă pe câmpul de luptă a demonstrat că poate fi curajos când salvează 75 de bărbaţi în lupta de la Okinawa. Filmul are premiera pe 4 noiembrie. 

(Credit poza principală: Marvel Studios/ Walt Disney Studios Motion Pictures)