Cine l-a inspirat pe Tom Hardy pentru rolul din „Venom”?

axn-venom-1600x900a

Actorul îl aduce la viaţă pe anti-eroul Marvel într-un mod aparte!

În timpul unui interviu recent cu Esquire, Hardy a vorbit despre procesul creativ prin care a trecut pentru rolul din „Venom”. Actorul a dezvăluit că îi place să folosească oameni reali sau fictivi ca inspiraţie pentru felul în care interpretează anumite personaje, iar pentru a intra în pielea lui Eddie Brock, s-a bazat pe un trio interesant.

„Neuroza torturată a lui Woody Allen şi tot umorul care vine la pachet cu asta” a spus Hardy. „Conor McGregor, violenţa extremă, dar nu şi vorbitul. Şi Redman, care e scăpat de sub control şi trăieşte în capul lui.” Cum Hardy are nişte repere unice pentru Venom, se pare că rezultatul final va fi cu adevărat terifiant.  

                (Frank Masi/Marvel/Sony/Kobal/Shutterstock)

„Sunt un fan înfocat al filmelor bazate pe benzi desenate, aşa că am încercat să găsesc o abordare care să fie autentică pentru personaj”, a explicat regizorul Ruben Fleischer pentru ComicBook.com. „Cred că o trăsătură intrinsecă a personajului e că e mai întunecat şi am discutat să fie mai violent. Din punct de vedere al tonului, e diferit de orice altceva, mai ales când te concentrezi doar pe Venom. Nu e o rază de soare. Aşa că totul se petrece noaptea. E întunecat. Mai ameninţător. Cred că în spectrul acestor filme, există filmele întunecate specifice universului DC, versiunile lui Zack Snyder şi apoi mai sunt filmele Marvel. Îmi place să cred că noi suntem în propria noastră zonă, departe de asta.”  

                      (Frank Masi/Marvel/Sony/Kobal/Shutterstock)

„Există simbiotul şi apoi există Eddie Brock”, adăugă Fleischer. „Au o relaţie. Asta a făcut Tom atât de bine, a interpretat aceste două personaje simultan. Ca regizor, a fost captivant să urmăresc pe cineva cu abilitatea lui cum aduce la viaţă cele două personaje pe care le are în cap.”

Dacă vreţi să vedeţi interpretarea actorului, puteţi vedea „Venom” în cinematografe!

(poza principală: Broadimage/Shutterstock)