Alex Rider vine pe micile ecrane!

alex-rider-1-t

Sony ne pregătește o nouă doză de acțiune și mister!

Prima oară când am făcut cunoștință cu super spionul adolescent Alex Rider, acesta își trăia aventurile în paginile romanelor lui Anthony Horowitz. Prima carte a apărut în 2000, iar de atunci, baza de fani s-a tot mărit. În prezent, îndrăgitul personaj are dedicate 11 romane, cinci romane grafice și trei nuvele, precum și un film.

Acum însă, se pregătește să ia cu asalt și lumea televiziunii, odată cu adaptarea celui de-al doilea roman, Point Blanc (2001), într-un serial. Sony Pictures Television și Eleventh Hour Films sunt cei care au făcut posibilă apariția tânărului spion pe micul ecran.

Primul sezon va avea opt episoade, pe parcursul cărora Alex primește o misiune de la MI6: să se infiltreze într-un internat de băieți rebeli aflat în Alpii francezi, asta după ce tații miliardari a doi elevi de acolo au fost uciși. Ce descoperă tânărul întrece orice imaginație și Alex va fi nevoit să-și riște viața ca să oprească un plan malefic.

Personajul principal este adus la viață de Otto Farrant („La pescuit în deșert”, „Război și pace”, „Regina albă”), iar din distribuția serialului mai fac parte și Brenock O'Connor, Stephen Dillane, Vicky McClure, Haluk Bilginer, Andrew Buchan și Ronke Adekoluejo. Alături de ei, o veți putea vedea și pe Ana Ularu, care a atras deja atenția publicului internațional cu rolurile din „Emerald City” și „Siberia” (alături de Keanu Reeves), asta ca să numim doar câteva din proiectele actriței care i-au adus aprecierea criticilor. 

De asemenea, câteva dintre scenele de acțiune ale serialului au fost filmate în munții din România. 

Pentru a vă face o idee despre ce vi se pregătește, nu trebuie decât să vă uitați la trailer-ul serialului: 

Facebook- https://facebook.com/AlexRiderTV Twitter - https://twitter.com/AlexRiderTV Instagram - https://www.instagram.com/alexridertv/ (Credit poză: SPE / Eleventh Hour Films)

Daţi-ne follow pe Facebook