Cele mai populare meme-uri din 2016

axn-bestmemes2016-open

Sad Affleck, Harambe, ura pentru 2016 – totul s-a întâmplat în acest an!

Unde există acţiune, există şi o reacţie, iar internauţii reuşesc să facă acest lucru într-o fracţiune de secundă. Astfel, ei creează meme-uri despre fiecare situaţie posibilă şi acesta devine în scurt timp un fenomen global. Mai jos puteţi admira cele mai memorabile meme-uri din 2016!

1. Sad Affleck

2016 a marcat debutul lui Ben Affleck în rolul lui Batman. “Batman v. Superman” nu a fost un film grozav, iar recenziile primite au fost mixte. În timpul unui interviu, cele două vedete, Ben Affleck şi Henry Cavill, se gândeau la răspunul unei întrebări. Mai degrabă, Ben Affleck s-a gândit la răspuns într-un mod public, aşa a luat nastere Sad Affleck

 

2. Harambe

Harambe a fost o gorilă de 17 ani care a fost impuşcată şi ucisă la grădina zoologică din Cincinnati după ce un copil a căzut în cuşca ei. Clipul cu copilul care cade şi gorila l-a apucat a fost incărcat pe internet. După ce au văzut filmarea, oamenii au început să-i critice pe părinţii copiilor şi pe angajaţii gădinii zoologice pentru situaţie. Aşa a luat naştere meme-urile Justice for Harambe (dreptate pentru Harambe):

 


(knowyourmeme.com)

3. Ura pentru 2016

Deşi orice an este dificil pentru cineva, potrivit celor de pe Twitter, 2016 a fost un an groaznic în mod special. Artişti precum Alan Rickman, Prince, Leonard Cohen, Carrie Fisher sau David Bowie au murit, Donald Trump a fost ales preşedinte SUA, a avut loc Brexit, Harambe a fost ucis şi nu numai. Meme-ul “Ura pentru 2016” prezintă două poze, una de la începutul anului şi alta la finalul lui. 

 

4. Glumeţul Joe Biden

Prankster Joe Biden, cunoscut şi ca Biden Bro, reprezintă o serie de poze cu texte în care vicepreşedintele american Joe Biden discută diverse farse pe care I le-ar putea face preşedintelui ales Donald Trump.