7 lucruri la care vă puteţi aştepta de Black Friday!

bfriday-1600x900

Dacă începeţi să vă pregătiţi din timp, o să supravieţuiţi!

Black Friday poate fi o zi copleşitoare. În ultimii ani, ce a început ca cea mai importantă zi pentru cumpărături a crescut treptat şi acum are propriul ei sezon. Ofertele încep să apară încă de la începutul lui noiembrie şi dacă nu aveţi o strategie, le puteţi rata pe cele mai bune.

Din fericire însă, noi am pregătit nişte sfaturi pentru voi. Fie că faceţi cumpărături în magazine, online sau ambele, am strâns câteva ponturi care o să vă uşureze situaţia!

1.   Faceţi o listă de cumpărături, strângeţi cupoane, dar luaţi nişte decizii logice: uneori nu are rost să aşteptaţi în afara unui magazin ore întregi doar pentru un toaster ieftin.

2.   Nu o să faceţi faţă zilei fără un prieten de cumpărături: puteţi să vă ţineţi locul unul altuia la cozile lungi dacă unul dintre voi are nevoie la baie sau vă puteţi împărţi timpul în aşa fel încât să profitaţi de ofertele care au loc în acelasi timp. 

3.   Studiaţi promoţiile magazinelor. Acestea oferă de obicei informaţii despre ofertele pe care le puteţi găsi in magazine. 

 

4.   Răbdarea este cel mai bun prieten al vostru, deoarece mai mult ca sigur că veţi întâmpina niste probleme cu serverele sau cu casele de marcat.  

5.   Răbdarea o să vă ajute să treceti cu bine şi cât aşteptaţi la una dintre acele cozi interminabile din magazine!

 

6.   Cumpărăturile vă pot fi luate direct din coş şi-n plus, puteţi fi şi rănit. Aşa că ar fi indicat să vă faceţi încălzirea în caz că trebuie să alergaţi sau sunteţi implicat într-o luptă!

 

7.   O să aveţi nevoie de energie şi hidratare: nişte snacks-uri şi băuturi o să vă ajute să nu vi se facă rău!