Serialul “Absenţa” va avea premiera la toamnă pe AXN!

axn-absentia-pr-1600x900

Pregătiţ-vă pentru doza perfectă de crime şi dramă!

Producţia originală SPT Networks “Absenţa” are premiera în această toamnă în exclusivitate pe toate posturile AXN din lume! Premiera sa mondială a fost pe 16 iunie, la deschiderea celei de-a 57-a ediţii a Festivalului de Televiziune Monte Carlo. Rolul principal în serial este jucat de faimoasa actriţă Stana Katic.

Serialul spune povestea agentei FBI Emily Byrne (Stana Katic) care, în timp ce încearcă să-l prindă pe unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din Boston, dispare fără urmă şi este declarată moartă. Şase ani mai târziu, e găsită într-o cabină din pădure, la un pas de moarte şi fără amintiri despre anii în care a dispărut. Când se întoarce acasă, Emily află că soţul ei (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit şi fiul ei e crescut de altă femeie, iar în scurt timp, devine implicată într-o nouă serie de crime. 

(SPT Networks) 

Din distribuţia serialului mai face parte Ralph Ineson (“Urzeala tronurilor”, filmele Harry Potter), care îl interpretează pe agentul special Adam Radford. De asemenea, Patrick Heusingerin apare în rolul soţului lui Emily, Nick Durand, care este prins între sentimentele faţă de fosta soţie şi noua lui soţie.

Acest thriller oferă doza perfectă de crime, drame emoţionale de familie şi conştiinţa de sine regăsită şi aduce ceva proaspăt genului dramelor cu crime. 

(SPT Networks) 

Restul distribuţiei îi include pe:

Cara Theobold – Alice Durand, noua soţie a lui Nick Durand ("Downton Abbey")

Angel Bonanni – detectivul Tommy Gibbs  ("Salsa Tel Aviv", "Rock – Ba Casba")

Neil Jackson – Jack Byrne, fratele lui Emily ("Capcana timpului", "Animale de noapte")

Richard Brake – Conrad Harlow, fost suspect în cazul dispariţieri lui Emily ("Batman - Începuturi", "Spioana")

Patrick McAuley – Flynn Durand, fiul lui Nick şi Emily (“Trăind printre demoni”)

(SPT Networks)