Reguli competiție – Imaginează-ți asta!

a)      Mecanism:

Participanții trebuie să ne arate că împărtășesc aceleași idealuri de protejare a mediului ca și AXN. Trimiteți o fotografie cu o decorațiune eco de Crăciun (pentru casă sau pentru bradul de Crăciun), creată de dumneavoastră, împreună cu o mică descriere a materialelor utilizate (reciclate sau reciclabile), timpul de care ați avut nevoie pentru crearea decorațiunii și alte detalii pe care le considerați importante pentru procesul de creație.

Fotografia, împreună cu descrierea, trebuie transmisă prin email, la adresa: axnpress_romania@spe.sony.com.

b)      Desemnarea câștigătorilor

Un juriu alcătuit din reprezentanți AXN va aprecia lucrările, luând în considerare materialele utilizate (eco / reciclabile / reciclate), rezistența în timp a creației, design-ul. Căutăm decorațiuni făcute din suflet, cu atenție pentru mediul care ne înconjoară. Vom premia 5 fani cu pachete de Crăciun AXN.

c)       Perioada de concurs

3-8 decembrie 2015

Câștigătorii vor fi anunțați prin email și printr-o postare pe Facebook , precum și pe site-ul www.axn.ro

d)      Participanți:

Oricine este fan al paginii AXN România pe Facebook poate participa, cu o fotografie sau mai multe, cu o decorațiune sau mai multe. Un participant poate primi un singur premiu, însă.

e)      Premii:

5 pachete de Crăciun de la AXN, constând în: 1 husă de laptop, 1 set căni cafea AXN, 1 selfie stick, 1 cană de calătorie.

Premiile trebuie ridicate individual din București, de la biroul AXN. Detaliile (adresă) vor fi comunicate direct câștigătorilor. Câștigătorii trebuie să facă dovada proprietății decorațiunilor (ori cu o fotografie a decorațiunii câștigătoare, alta decât cea din concurs, ori cu decorațiunea în sine)

f)       Mai multe detalii la: axnpress_romania@spe.sony.com; 0757 033 472

Daţi-ne follow pe Facebook