Un nou trend face furori printre viitoarele mămici!

paintedbelliestb

O abordare creativă asupra sarcinii!

Hollywood-ul este un loc plin de trend-uri care mai de care mai nebuneşti, iar pe multe dintre ele noi, muritorii, nu ni le putem permite. Există totuşi unul de care ne putem bucura cu toţii, mai ales femeile însărcinate. La ce ne referim? Probabil unul dintre cele mai adorabile moduri de a celebra apariţia unui copil!

Mişcarea a fost iniţiată de Sara Blakely, fondatoarea Spanx, ca celebrare a burticii femeilor însărcinate. Ce a început ca o simplă distracţie în timpul sarcinii a fost transformat de Sara într-un proiect numit “The Art Belly Project”, pentru care peste o sută de viitoare mămici şi-au lăsat burticile pictate cu cele mai adorbaile design-uri. Vedete precum Kate Winslet şi Alyssa Milano s-au alăturat distracţiei. 

Ce e şi mai minunat la acest proiect este că nu este numai o materializare a creativităţii, ci ajută şi o cauză importantă. Tot profitul autorului se duce la o organizaţie non-profit, Evert Mother Counts, care lucrează să facă sarcina şi naşterea sigure pentru femeile din toată lumea.

(Credit pentru poza principala: Getty Images)