Omul de Oţel vrea să fie Jarvis!

rdjjarvistb

Robert Downey Jr. şi Zuckerberg e posibil să lucreze împreună!

Robert Downey Jr. se află de mult timp pe lista preferinţelor celor pasionaţi de benzi desenate şi supereroi de când a început să-l interpreteze pe Omul de Oţel. Actorul şi-a lăsat amprenta asupra universului Marvel, dar asta nu e îndeajuns pentru el. Acum vrea să fe vocea lui Jarvis şi să-l ajute pe Mark Zuckerberg! Sunteţi confuzi? Citiţi în continuare!

Asa cum probabil ştiţi, Jarvis este inteligenţa artificială care îl ajută pe Omul de Oţel în lupta cu răufăcătorii din universul Marvel. Iniţial, Paul Bettany şi-a împrumutat vocea lui Jarvis, după care a devenit Vision. Vă întrebaţi probabil ce legătură are asta cu lumea lui Zuckerberg!

                            (Credit: Walt Disney Studios Motion Pictures)

Fondatorul şi CEO-ul Facebook a lucrat la dezvoltarea unui asistent digital şi a postat un status pe reţeaua de socializare întrebând cine ar trebui să fie vocea lui. Spre surprinderea tuturor, Downey Jr. şi-a ooerit repede serviciile. A avut însă şi o cerinţă, şi anume “ca Bettany să fie plătit şi să doneze banii unei cauza alese de Cumberbatch”. Comentariul lui a primit peste 33.000 de like-uri, deci nu am exagera dacă am spune că a provocat valuri în lumea online. În plus, se pare că Zuckerberg e posibil să accepte oferta!

                                            (Credit: Getty Images)

Nu ar fi un amestec ciudat de lumi, ca Omul de Oţel să devină Jarvis-ul lui Mark Zuckerberg? Va trebui să avem răbdare însă şi să vedem dacă acest lucru o să se materializeze!

(Credit pentru poza principala: Walt Disney Studios Motion Pictures)