Detalii ascunse din noul trailer de la “Vânătorii de fantome”

gb

Aceste scene au dezvăluit foarte multe lucruri!

Sperăm că până acum aţi văzut deja trailer-ul pentru reboot-ul filmului “Vânătorii de fantome”.

În el, le vedem pe Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy şi Leslie Jones în rolurile noilor vânători de fantome. Regizorul Paul Feig a făcut aluzie la faptul că există nişte detalii ascunse în scena din Times Square şi avea dreptate. Aveţi grijă însă: vă aşteaptă nişte spoilere!

În trailer putem vedea cum toate semnele din Times Square se schimbă în lucruri din anii ’70, indicând faptul că e posibil să avem de-a face şi cu o călătorie în timp. Există un poster pentru filmul “Şoferul de taxi”, precum şi unul pentru “Isle of the Snake People”. Deci dacă noua echipă va merge în anii ’70, asta înseamnă că ne putem aştepta la o posibilă apariţie cameo?

Actorii originali au confirmat că vor avea apariţii camei, însă Bill Murray susţine că nu va relua rolul lui Venkman

Un alt lucru interesant pe care l-am observat este că atunci când o veedem pe Erin (interpretată de Kristen Wiig), care este expertă în fizică cuantică, pe table ei este scrisă o ecuaţie imensă. În partea de sus, există o formula care spune [Pa/Rar(NoxRM)al S+UD1es / Lab]com. Vă sună cunoscut? Este scrisul de pe uşa biroului lui Peter Venkman, care apare la începutul filmului original. 

Acest detaliu a dus la crearea unui site Vânătorii de fantome: www.paranormalstudieslab.com, unde găsiţi informaţii ştiinţifice noi şi amuzante. O alegere inspirată de marketing, nu credeţi?