Fraţii Coen scriu un thriller despre partea întunecată a web-ului!

axn-dark-web-1600x900

Şi-au găsit următoarea poveste!

Nu numai echipele din “CSI Cyber” şi “Scorpion” ştiu să sape în cele mai ciudate părţi ale internetului, însă şi Hollywood-ul pare să o ia în această direcţie. Potrivit Rotten Tomato, fraţii Coen scriu un scenariu despre partea întunecată a internetului! Cei doi sunt cunoscuţi pentru filme pe care le-au scris şi regizat, însă au contribuit şi la filme pe care nu le-au regizat, precum “Podul spionilor”, al lui Steven Spielberg (pentru care au fost nominalizaţi la Oscar pentru Cel mai bun scenariu original), “De neînvins”, al Angelinei Jolie şi “Suburbicon”, al lui George Clooney.

Acum, fraţii Coen vor scrie povestea lui Ross William Ulbricht, cunoscut şi ca Dread Pirate Roberts, care a creat piaţa online de droguri ilegale numită The Silk Road. Ulbricht a fost arestat în 2013 şi condamnat la închisoare pe viaţă fără posibilitatea de eliberare condiţionată pentru vânzarea de narcotice şi spălarea de bani. Intitulat iniţial “Silk Road”, acum “Dark Web”, la film se lucrează din 2013. Proiectul se bazează pe articolul lui Joshuah Bearman din Wired, “The Untold Story of Silk Road”. Publicat în 2015, articolul prezintă călătoria lui Ulbricht de la un vânzător idealist de cărţi la un traficant de droguri ucigaş.

                                       (Getty Images)

Fraţii Coen par a fi cele mai potrivite persoane pentru proiect. Filmul a fost cimparat iniţial cu “Fargo”, al fraţilor Coen, datorită întorsăturilor nebuneşti de situaţie. Acum nu putem decât să avem răbdare şi să aşteptăm apariţia rezultatului final pe marile ecrane!

(Getty Images)