5 lucruri noi despre Kirsten Vangsness!

kirstentb

Ştiţi care sunt ciudăţeniile actriţei?

Ne-a oferit unul dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran din ultimele decenii, Penelope Garcia, însă cât de multe lucruri noi ştiţi despre adorabila Kirsten Vangsness? Mai jos puteţi citi ce anume a dezvăluit actriţa în timpul unui live chat cu fanii ei!

1.     Familia ei o susţine în ce face, însă nu se uită prea des la “Minţi criminale”, pentru că e afectată de violenţa cu care se confruntă personajul interpretat de Kirsten.

2.      Penelope Garcia are un stil unic, iar lui Kirsten îi place la nebunie modul în care se îmbracă acest personaj, uneori inspirându-se din stilul ei.

3.     Când a fost întrebată ce alt personaj i-ar plăcea să joace, răspunsul ei a fost Sergio, pisica lui Garcia. Cu siguranţă este convinsă de versatilitatea ei. 

4.     Talentul ei secret este să mixeze muzică pentru orice situaţie posibilă – de la priveghi la petrecere dance. Punem pariu că nu ştiaţi asta despre ea?

5.     Când a fost întrebată care sunt scenele ei preferate din serial, a spus că cele cu tot grupul. Se pare că sunt la fel de uniţi pe cât par.

Nu rataţi câte un episod nou din “Minţi criminale” în fiecare luni, de la 21:05, numai la AXN 

(Credit pentru toate pozele: Europress/ Getty Images)