A apărut trailer-ul pentru filmul lui Luc Besson”Valerian and the City of a Thousand Planets”

axn-valerian-trailer-1600x900

Pregătiţ-vă pentru o misiune care o să salveze rasa umană!

Au trecut aproape 20 de ani de la premiera filmului “Al cincilea element”, filmul devenit cult al scenaristului-regizor Luc Besson. Anul viitor, Besson o să se întoarcă pe marile ecrane cu un nou film S.F. plin de acţiune numit “Valerian” – sau, pe lung, “Valerian and the City of a Thousand Planets”. Bazat de benzile desenate franceze “Valérian and Laureline”, în film apar Dane DeHaan şi Cara Delevigne în rolul unor angajaţi galactici care au o relaţie complicată. Din distribuţie mai fac parte şi John Goodman, Rihanna, Ethan Hawke şi Herbie Hancock.

Pentru Besson, proiectul a fost o călătorie lungă. Acesta a fost fanul benzilor desenate de când avea 10 ani şi a visat să facă filmul încă de la “Al cincilea element” din 1997. Însă tehnologia nu era încă în punctul în care să-i permită acest lucru. “Când am văzut Avatar prima oară, am luat scenariul de la Valerian şi l-am aruncat la gunoi. Nu era la acel nivel. E ca si cum te-ai uita la Usain Bolt şi ţi-ai spune ‘Ok, nu merg la Olimpiadă’.  Dar acum sunt fericit, pentru că e mult mai bun” le-a spus Besson reporterilor. Şi trebuie să recunoaştem că are dreptate, aşteptarea a meritat – primul trailer teaser este un ospăţ vizual! 

În trailer puteti auzi un remix al cântecului “Because” de la The Beatles, asta fiind prima oară când o melodie care nu e cover al legendarei trupe a primit licenţă să fie folosită într-un trailer.

“Valerian and the City of a Thousand Planets” o să aibă premiera în vara lui 2017!