5 filme de iarnă care vă vor încălzi!

winterfilmstb

Acesta este leacul pentru luna ianuarie!

Ianuarie e acea lună a anului care marchează începutul unui nou an, însă tot în ianuarie avem şi cea mai deprimantă zi a anului (de obicei a treia zi de luni). Prin urmare nu exagerăm când spunem că acest nou început e unul cu obstacole – dacă luăm în considerare şi faptul că afară e frig şi cel mai probabil v-aţi întors din vacanţă la muncă, o să aveţi nevoie de puţin ajutor ca să treceţi cu bine luna. Însă nu vă temeţi, lumea filmelor vă sare în apărare. Mai jos puteţi citi cinci dintre sugestiile noastre care vă vor ajuta să faceţi faţă lunii ianuarie! 

1.    The Holiday – Este amuzant, are actori de primă mână (Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law şi Jack Black), o coloană sonoră de zile mari şi, per total, este una dintre cele mai fermecătoare comedii romantice care au apărut în ultimele decenii. Aşa că dacă vreţi să vă băgaţi sub pătură şi să vă uitaţi la ceva care o să vă aducă zâmbetul pe buze, atunci acest film nu trebuie ratat.

 

                                      (Credit: Universal Pictures)

2.     Frozen – Ce ar fi o listă cu filme de iarnă care vă fac să vă simţiţi bine fără acest clasic? Nici la 3 ani de la premieră nu putem să ne scoatem din minte cântecul filmului, iar povestea Annei şi Elsei este fermecătoare pentru oameni de toate vârstele. 

                             (Credit: Walt Disney Studios)


3.     Groundhog Day – Un film clasic cu Bill Murray care a schimbat pentru totdeauna modul în care privim ziua de 2 februarie. 

                                 (Credit: Columbia Pictures)


4.     Serendipity – Un alt film pentru romanticii care au nevoie de ceva care să le hrănească speranţele într-un univers care lucrează într-un mod magic în favoarea lor. 

                                  (Credit: Miramax Films)


5.     Happy Feet – Pinguinul Mumble a reuşit să-şi facă loc în inimile noastre datorită acestui film animat de fantezie care o să vă însenineze ziua chiar şi la cele mai joase temperaturi.

                           (Credit: Warner Bros. Pictures)

(Credit pentru poza principală: Walt Disney Studios)