Încep filmările pentru sezonul 2 din „Carter”

cartertb

În această primăvară se strigă „Acțiune” pe platoul de filmare al serialului!

WGN America, posturile Sony Pictures Television şi CTV, din Canada, au anunţat reînnoirea serialului procedural de comedie „Carter” cu al doilea sezon. Din distribuţie fac parte Jerry O’Connell („Billions”), Sydney Poitier Heartsong („Chicago P.D.”) şi Kristian Bruun („Orphan Black”). Andy Berman („Psych”, „Rosewood”) se alătură serialului ca showrunner şi producător executiv pentru acest sezon, a cărui producție se va întoarce în North Bay, Ontario în această primăvara. Garry Campbell („Kids in the Hall”, „MADtv”), creatorul serialului, se întoarce ca producător executiv şi scenarist.

„’Carter’ şi Jerry O’Connell sunt îndrăgiţi de telespectatori şi critici” a spus Garry Harvey, preşedintele WGN America. ”Acest serial este combinaţia perfectă de dramă procedurală şi comedie isteaţă, şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum se va desfăşura povestea.”

„Carter” îl are în centru pe Harley Carter (O’Connell), vedeta unui serial de succes despre detectivi. Acesta se hotărăşte că are nevoie de o pauză de la Hollywood şi se întoarce în oraşul său natal, unde descoperă că tot ce a învăţat în anii în care a interpretat un detectiv fictiv îi poate fi de ajutor când este prins în nişte mistere adevărate. În sezonul doi, Carter prinde rădăcini ca detectiv particular vedetă şi profită de faima lui într-o lume în care viaţa continuă să imite ce se întâmplă la televizor. Însă Carter o să afle că cele mai dificile cazuri sunt cele personale, după ce este prins într-un triunghi amoros cu prietenul lui cel mai bun şi noua lui şefă. Mizele situației sunt mari, iar câştigătorul va lua totul.

 

Serialul a fost comandat de Sony Pictures Television (SPT) pentru AXN în Spania, America Latină, Brazilia, Japonia, Europa Centrală şi Rusia şi de CTV în Canada. Serialul este distribuit de SPT la nivel global, cu excepţia Canadei. În SUA, „Carter” a fost difuzat pe WGN America, fiind cel mai vizionat serial al său în 2018. În Canada, „Carter” a transformat Bravo, postul soră al CTV, canalul de specialitate de pe primul loc la acea oră. „Carter” s-a bucurat de succes pe AXN în întreaga lume. De exemplu, în Europa a ajuns la un total de 6,5 milioane de telespectatori în 2018.

„’Carter’ este corespondentul perfect al serialelor mai întunecate pe care le comandăm şi le cumpărăm în întreaga lume” a spus Marie Jacobson, EVP, departamentul de programe şi producţie pentru Sony Pictures Television Networks. „Jerry O’Connell este o forţă a naturii şi suntem încântaţi să producem un al doilea sezon mai mare şi mai amuzant pentru fanii noştri din toată lumea.”

„Asocierea cu jucători globali puternici ca să producem conţinut care funcţionează şi acasă şi peste hotare este un element de bază al strategiei noastre de producţii originale, iar ‘Carter’ bifează toate aceste căsuţe” a spus Mike Cosentino, preşedinte, departamentul de conţinut şi programe, Bell Media. „Suntem încântaţi să lucrăm cu echipa de la Sony şi WGN America, partenerii noştri de la Amaze şi această distribuţie genială care o să aducă şi mai mulţi fani de-ai lui Harley Carter.”

„Carter” este produs de Amaze Film+television, iar producători executivi sunt Teza Lawrence şi Michael Souther („Call me Fitz”, „Saint Ralph”), reprezentanți ai companiei, precum şi Campbell, Berman şi O’Connell, vedeta serialului

(Credit poze: WGN America)