Sezonul 2 din „Absenţa” va avea premiera în aprilie pe AXN!

absentia_tb

Veşti bune pentru fanii serialului thriller! 

Sezonul doi al serialului thriller apreciat de critici va avea premiera pe AXN joi, 4 aprilie, de la ora 23:00!

Stana Katic va relua rolul agentei FBI Emily Byrne, care în primul sezon a dispărut fără urmă în timp ce investiga cazul unui criminal în serie. Şase ani mai târziu, a fost găsită într-o cabană în pădure, fără să îşi amintească ce i s-a întâmplat. Odată întoarsă acasă, a aflat că soţul ei, agentul special Nick Durand (Patrick Heusinger), s-a recăsătorit şi fiul ei e crescut acum de altă femeie. Pe lângă asta, Emily se trezeşte prinsă într-o nouă serie de crime.

În sezonul doi, după urmărirea și uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduiește să își redefinească normalitatea, atât ca femeie, ca mamă, dar și ca supraviețuitoarea a șase ani de tortură fizică și pshihică. Chiar și în timp ce încearcă să reconstruiască relația cu fiul ei, Flynn, Emily nu poate uita și scăpa de fantomele trecutului. Astfel, îl cooptează pe Tommy Gibbs, detectiv în cadrul poliției din Boston, într-o investigație secretă a trecutului ei misterios. Când cazul ia o turnură mortală, Emily riscă totul pentru a descoperi adevărul și a-și proteja familia.

Alături de Stana Katic şi Patrick Heusinger, Cara Theobold, Neil Jackson, Angel Bonnani şi Paul Freeman îşi vor relua şi ei rolurile. În sezonul doi, distribuţia îi va include şi pe Matthew Le Nevez („The Widow”) şi Natasha Little („The Night Manager”). Le Vez îl va interpreta pe Cal Isaac, un fost ofiţer Navy SEAL plin de optimism. Familiar cu demonii care o bântuie pe Emily, Cal se dovedește a fi un partener loial și plin de compasiune pentru eroina seriei. Little va juca rolul agentului special Julianne Gunnarsen, o frumoasă, împlinită și enigmatică psihanalistă FBI. Aceasta se alătură biroului FBI din Boston, după ce un puternic atac terorist zguduie orașul.

Serialul detectiv este produs pentru Sony Pictures Television (SPT) de Masha Productions și va fi difuzat în această primăvară la televiziunile AXN, în alte rețele și platforme Sony, în Europa, Rusia și America Latină. Produs și regizat de Oded Ruskin (“False Flag”, “Beauty and the Baker”), cu producători executivi Stana Katic, Matt Cirulnick, Julie Glucksman și Maria Feldman (“False Flag”, “Homeland”), serialul “Absența” a fost creat de Gaia Violo și Matt Cirulnick, pe baza unui scenariu pilot scris de Violo. Printre regizorii noului sezon se numără Adam Sanderson și Kasia Adamik.

Până la premiera de pe 4 aprilie a noului sezon, vă invităm să urmăriți acest teaser al capitolului 2 din „Absența”: