La ce ne putem aştepta de la sezonul 2 din „Absenţa”?

axn-absentia-season-2-expectiations-2

Ce se întâmplă în următorul capitol al imprevizibilei poveşti?

Un thriller FBI, o dramă emoţionantă și un mister cu persoane dispărute, toate într-un singur serial, care e imposibil să nu vă captiveze! „Absenţa” s-a dovedit a fi o schimbare majoră de ton faţă de rolul jucat de Stana Katic în „Castle”, prezentând călătoria complexă a unei agente FBI, Emily Byrne, care e găsită închisă într-un recipient de sticlă plin cu apă.

După ce a anchetat un criminal în serie din Boston, Emily a dispărut timp de şase ani, timp în care a fost declarată moartă. Într-un final însă, Byrne e descoperită în viaţă, însă cu amnezie, iar asta complică situaţia, mai ales după ce devine suspectul principal într-o serie de crime. 

(Credit: AXN)

Sezonul 2 al serialului o să se concentreze pe încercarea lui Emily de a face pace nu numai cu ce s-a întâmplat în anii în care a fost ţinută în captivitate, ci şi în copilărie. Ea îi va cere detectivului din Boston Tommy Gibbs (Angel Bonanni) să îi investigheze trecutul, în speranţa că o să obţină mai multă claritate. Însă pe măsură ce informaţii deranjante ies la suprafaţă şi cazul ia o întorsătură mortală, Emily trebuie să rişte totul ca să descopere trecutul şi să-şi protejeze familia. Pare să fie un sezon incitant, nu? Urmăriţi premiera de joi, 4 aprilie, de la ora 23:00, pe AXN!

(Credit poze: AXN)