Reguli generale concurs: Ești un Fannibal adevărat?

Reguli generale concurs: Ești un Fannibal adevărat?

Concursul se desfășoară în perioadă 26 - 31 Mai 2015  

Locație: Pagina de Facebook AXN-România și email. 

Reguli de participare

 I.  Concursul se va desfășura în perioada 26 mai, ora 08:00 a.m. - 31 mai 2015 ora 08:00 a.m, pe pagina de Facebook AXN-România.

 II. Participanții la concurs trebuie îndeplinească următoarele condiții pentru a intra în tragerea la sorți:

  1. Să răspundă la minim una dintre cele cinci întrebări ale concursului, în spațiul de 24 de ore dedicate fiecărei întrebări (e.g. Pentru ziua 1, 26 mai, întrebarea va fi adresată la ora 08:00 a.m. și participanții pot trimite răspunsurile lor până pe 27 mai, ora 08:00 a.m.).
  2. Să trimită răspunsurile pe adresa de email AXNPress_Romania@spe.sony.com cu subiectul "Concurs Hannibal". Vă rugăm să vă treceţi si numărul de telefon în mesaj. 
  3. Să fie disponibil pentru a participa la vizionarea episodului 1 din sezonul 3 Hannibal, din data de 2 iunie, la Afi Palace Mall din Bulevardul Vasile Milea 4, București, România, între orele 19:00 – 21:00.
  4. Să fie de acord ca la intrarea în sala de cinema, în 2 iunie, să lase telefoanele mobile și aparatele de fotografiat în custodia AXN.
  5. Să își poată asigura eventuale cheltuieli de transport și cazare, în cazul în care nu locuiesc în București. AXN nu asigură costuri de transport și cazare.
  6. Răspunsurile trebuie să fie la obiect și să nu aducă injurii, să folosească un ton civilizat. 

Toate condițiile de mai sus sunt obligatorii pentru revendicarea premiului.

III. Acordarea premiilor

 1. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți, folosind site-ul random.org și vor fi extrași 20 câștigători și 10 rezerve. Premiul poate fi revedincat de către câștigător după validarea tuturor condițiilor. Pentru a beneficia de premiu, câștigătorul va trebui să răspundă la telefon în data de 31 mai 2015 pentru a confirma participarea la evenimentul din 2 iunie.

 

Dispoziții finale: 

Ne rezervăm dreptul de a modifică oricând regulamentul, că urmare a unor modificări aduse de organizatorii evenimentului sau din alte motive care pot afecta bună desfășurare a evenimentului. Mesajele sau imaginile jignitoare, vulgare, defăimătoare, rasiste sau care amenință în orice fel demnitatea sau integritatea morală a participanților sau a companiei AXN, pot fi șterse de către administratorul paginii fără un anunț în prealabil.  Câstigatorii premiilor oferite în cadrul competiției nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri, și nici să solicite schimbarea condițiilor concursului. Premiile nu sunt transmisibile către alte persoane.

Prin înscrierea la concursul ”Ești un Fannibal adevărat?”, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului regulament și sunt de acord că, în cazul în care vor câștiga, imaginea, numele, prenumele și orașul lor de reședința să fie făcute publice.   

Daţi-ne follow pe Facebook