Câştigă o excursie la Hollywood cu Festivalul Imaginează-ţi asta!

Înscrie-te acum la concurs!

Împărtăşeşte-ţi povestea şi câştigă o excursie în Los Angeles şi nu numai!

Festivalul mediului înconjurător Imaginează-ţi asta are ca scop premierea poveştilor care dau speranţă şi arată evoluţia modului în care putem proteja planeta.

Competiţia promovează grija pentru natură printr-un concurs internaţional de clipuri video cu durata între 30 de secunde şi 7 minute. Ea se va desfăşura în etape, în reţeaua SPT la nivel global, iar premiul cel mare va fi desemnat în Los Angeles, la studourile Sony Pictures, în cadrul unui eveniment grandios ce va avea loc în această toamnă.

“Cu ajutorul rețelei noastre de televiziuni, ce până acum au încurajat telespectatorii să acorde mai multă atenție mediului înconjurător, invităm în acest moment creatorii de pretutindeni să ne spună povestea unei lumi mai bune. Credem că cele mai bune povești au capacitatea extraordinară de a te face să te simți bine, dar și de a te motiva pentru a acționa într-o direcție”, a declarat Andy Kaplan, președintele rețelelei internaționale Sony Pictures Television.

Opt grupuri regionale vor primi clipurile din ţările aflate în teritoriul lor, iar acestea vor fi jurizate de un comitet format din experţi şi demnitari locali.

Fiecare câştigător regional va fi dus în Los Angeles, cu ajutorul American Airlines, pentru o zi plină de evenimente în luna octombrie. Acolo va fi anuntat câştigătorul global.

Câştigătorii vor fi aleşi în funcţie de puterea poveştii lor şi modul în care au ilustrat Campania Imaginează-ţi asta: Imaginează-ţi o lume mai bună.

Marele câştigător va primi 5.000 de dolari, precum şi produse Sony 4K, inclusiv un televizor 4K de 55’’ şi o camera Sony Alpha a6300 Mirrorless, din partea Sony Electronics.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să vizitaţi pagina concursului, unde puteţi găsi şi regulamentul oficial.

 

Multă baftă!