O experiență într-o viață: Hollywood prin ochii câștigătoarei regionale Imaginează-ți asta!

carinatb

Alături de alți 6 câștigători regionali din întreaga lume ai competiției Imaginează-ți asta!, Carina Toma a ajuns la Hollywood la final de octombrie, pentru decernarea marelui premiu. 

Pentru a marca finalul competiției de mediu Imaginează-ți asta!, Sony Pictures i-a invitat pe câștigătorii regionali într-o experiență unică. Mai mult decât evenimentul de premiere a marelui câștigător, invitații au avut parte de câteva surprize: un tur VIP al Sony Pictures Studios, unde au experimentat câteva minute de realitate virtuală cu sistemul PlayStation VR și au observat echipamentele de filmare 4K de la Hollywood. 

Cei 7 câștigători, printre care și românca Maria Carina Toma, reprezentata regiunii Europa Centrală și de Est cu clipul Heart the Earth, au avut parte și de o cină exclusivă cu producători de la Sony Studios. 


În zilele următoare ceremoniei de premieră, Carina a vizitat Los Angeles-ul și s-a bucurat de întreaga experiență americană.


Ce spune Carina despre zilele petrecute la Hollywood: "Wow. Cred că este cel mai potrivit cuvânt pentru a descrie experiența L.A.-ului. De la felul în care finaliștii au fost primiți și tratați de Sony Pictures, până la calitatea turului de studio și toate informațiile la care am avut acces. Pe de-o parte totul a fost un soi de epifanie, pe de altă parte s-a simțit foarte familiar. Ce să mai, mi-a plăcut mult."

Vedeți mai jos câteva imagini din experiența Los Angeles a Carinei.