Regizorul Shawn Levy s-a alăturat filmului “Uncharted”

axn-uncharted-director-1600x900

Cine va juca rolul lui Nathan Drake?

Statutul controversat al filmului “Uncharted” pare să fi intrat pe o traiectorie bună pentru fani, un nou regizor alăturându-se proiectului. Shawn Levy, care de curând a fost producătorul executiv al primului sezon din “Stranger Things” şi a şi regizat două episoade ale serialului, va aduce un nou suflu adaptării pentru marele ecran a jocului video “Uncharted”.

Filmul este o adaptare a francizei jocului video, în care Nathan Drake călătoreşte prin lume în căutarea unor comori. Dacă este prima oară când auziţi de “Uncharted”, gândiţi-vă la el ca fiind un amestec între Tomb Raider şi Indiana Jones. Ca să vă faceţi o idee ce succes a avut jocul: a patra parte s-a lansat al înceutul acestui an, iar Sony a dezvăluit că “s-a vândut în peste 28 de milioane de copii”. 

Acum ştim că Shawn Levy va regiza filmul, însă nu au fost publicate şi alte detalii despre proiect. Plănuirea filmului “Uncharted” a început în noiembrie 2009 şi mai mulţi scriitori au incercat să facă scenariul. Şi lui Seth Rogen şi Evan Goldberg li s-a cerut să se scrie filmul, însă aceştia au refuzat. În plus, Chris Pratt a refuzat rolul lui Drake în noiembrie 2014. Au trecut însă deja doi ani de atunci şi poate cu un nou regizor la cârmă, Pratt o să se răzgândească!

(Getty Images)