Islei Fisher îi place să le facă farse rudelor!

islatb

Aflaţi cum şi-a păcălit actriţa familia!

Ani întregi, Isla Fisher şi Amy Adams au fost confundate una cu cealaltă, iar confuzia a căpătat noi dimensiuni acum că cele două joacă împreună în filmul “Animale de noapte”. Însă asta nu pare decât să fie o sursă de amuzament pentru actriţe.

               VEDETE CARE SEAMĂNĂ CA DOUĂ PICĂTURI DE APĂ

Isla a povestit în timpul unui interviu pentru emisiunea America’s Today cum s-a folosit de asemănarea cu Amy pentru a le face o farsă rudelor. Mai exact, australianca a tăiat o poză cu Amy şi a lipit-o pe felicitarea pe care o trimite de sărbători familiei. Astfel, rudele şi prietenii ei au primit de fapt o poză cu Amy alături de soţul şi copiii Islei, însă nimeni nu şi-a dat seama de asta! Ba mai mult, felicitarea chiar a fost lăudată de apropiaţi, care au văzut că în poză este de fapt Amy Adams abia după ce Isla le-a atras atenţia!

Adevărul este că singura diferenţă notabilă dintre cele două este culoarea ochilor, Isla avându-i căprui şi Amy albaştri. Însă dacă nu eşti atent la detalii, e uşor să crezi că de fapt vezi dublu când te uiţi la o poză cu cele două actriţe!

(Credit poze: Getty Images)