Top 5 motive pentru care Lucy Liu nu pare să îmbătrânească

axn-lucy-liu-doesnt-seem-to-age-1600x900

Rutina actriţei împotriva îmbătrânirii

Renumită pentru înfăţişarea ei, vedeta de 46 de ani din “Sherlock Holmes şi Dr. Watson” a vorbit despre regimul ei de înfrumuseţare.

1.   Părul ei e întotdeauna perfect

Părul lui Lucy Liu este întotdeauna strălucitor. În rolul Miei Mason din serialul ABC “Cashmere Mafia”, actriţa are o coafură mai scurtă . “Când aveam părul mai lung, oamenii nu veneau să vorbească cu mine. Acum mă consideră mai accesibilă.” Actriţei îi plac şampoanele şi balsamurile cu miros de plante, fiind puţin alergică la parfumuri. Îşi lasă părul să se usuce natural şi foarte rar foloseşte foenul.

                                             (CBS)

2.   Are tehnici avansate pentru îngrijirea pielii

“Trebuie să fiu foarte riguroasă când reaplpic crema de protecţie solară şi să port o pălărie şi un şal în jurul gâtului şi pe piept, care sunt mult mai sensibile la soare decât faţa” a spus Liu când a fost întrebată de ritualul de îngrijire al pielii. În zilele când nu trebuie să se machieze, Liu se exfoliază dimineaţa şi seara cu o cârpă şi apă şi nu foloseşte săpun.

Însă în zilele când filmează, foloseşte un demachiant, după care se spală pe faţă cu o cârpă. După asta amestecă cremă, aloe vera şi puţin ulei şi se mazează cu ea pe faţă. Apoi se dă cu o cremă hidratantă.

                                    (Getty Images) 

3.   Motto-ul ei este să îşi menţină înfăţişarea

“Pilates  şi alergatul mă ajută să îmi limpezesc mintea şi mă fac mai puternică. Pilates mi-a lucrat baza şi m-a făcut să mă simt mai încrezătoare cu acea zonă.” Datorită mişcării, actriţa are mai multă energie şi, în plus, arată impecabil.

4.   Dieta ei este să mănânce sănătos

Pe lângă faptul că se antrenează, Lucy Liu este atentă şi la ce mănâncă. “Când fac exerciţii, e puţin probabil să mănânc dulciuri şi mâncare de la fast food pentru că am tendinţa să mă simt foarte bine în legătură cu modul în care arăt şi nu vreau să stric asta.” Înainte de prânz bea numai sucuri, de obicei din banane şi fructe de pădure. Dacă îi este foame, mănâncă la micul dejun un burrito cu spanac, ou şi roşii. La cină mănâncă peşte cu legume fierte, salată sau paste.

                                        (Getty Images) 

5.   Cea mai importantă unealtă de înfrumuseţare

Actriţa face acupunctură. “Părinţii mei mergeau la acupunctură, a fost parte din cultura mea şi din viaţa mea mult timp şi chiar funcţionează. Te poate ajuta să slăbeşti, îţi ajută pielea să-şi menţină tinereţea.”

Acum ne este destul de clar de ce vedeta arată atât de bine si nu putem decât să-i apreciem disciplina.

(Credit pentru poza principală: Getty Images)