“Secrete şi minciuni”, pe AXN Player

axn-secrets-and-lies-2-on-axn-player1600x900

Haideţi să rezolvăm un alt caz plin de mister!

Avem veşti bune pentru fanii serialului “Secrete şi minciuni”: Cornell şi echipa ei s-au întors! Veţi avea ocazia să vedeţi episoadele online pe AXN Player odată cu premiera de pe micul ecran a episoadelor, iar acestea vor fi disponibile pe AXN Player o lună după terminarea celui de-al doilea sezon. Episoadele vor fi disponibile online începând cu 25 octombrie. 

(ABC)

Sezonul 2 se concentrează pe un nou caz şi un nou suspect şi începe cu Eric Warner un bărbat educat, muncitor şi de succes. El este şi moştenitorul unei firme şi tocmai s-a căsătorit cu iubirea vieţii lui. Însă când participă la o petrecere, soţia lui, Kate, este ucisă – aşa începe un nou sezon plin de mister şi adrenalină al serialului! Al doilea sezon are un nou actor principal, pe Michael Ealy, iar Juliette Lewis este singurul membru al distribuţiei din primul sezon care se întoarce. Oare o să reuşească să descopere adevărul?

Nu rataţi premiera de pe micul ecran al sezonului doi din “Secrete şi minciuni”, pe 24 octombrie, la ora 21:00, iar începând cu 25 octombrie, noul sezon va fi disponibil şi online, pe AXN Player!