Motive pentru care “Scorpion” e potrivit pentru copii!

scorpiontb

Chiar dacă nu pare, serialul este pentru întreaga familie!

Walter şi echipa lui s-au întors la AXN cu sezonul 2 din “Scorpion”, iar echipa de genii va avea noi cazuri, şi mai complicate, de rezolvat. Deşi prezinta în mod constant cu răufăcători şi situaţii periculoase, “Scorpion" este un serial pentru întreaga familie.

Cum au reuşit realizatorii său să atingă echilibrul potrivit, pentru ca oameni de toate vârstele să se poată bucura de serial? Eddie Kaye Thomas, care îl interpretează pe Toby Curtis, a spus într-un interviu pentru New York Live ce anume crede el că face serialul să fie pe placul oamenilor de toate vârstele.

Actourl şi-a amintit cu entuziasm de o întâlnire cu un membru al publicului tânăr: “Un copil a venit la mine la metrou şi era foarte timid, probabil avea 6 sau 7 ani, şi mi-a spus ‘Tu eşti cel care prinde tipi răi’. Nu e incredibil?”

Eddie a subliniat şi motivele pentru care e ok ca un serial plin de acţiune ca “Scorpion” să fie vizionat şi de copii.

“Multe seriale arată cadavre si arme, iar noi nu prea facem asta. […] Noi avem multă acţiune, mult umor.”

Eddie recunoaşte că uneori, e greu până şi pentru el să ţină pasul cu ritmul alert al serialului şi evenimentele complexe.

“Unele situaţii sunt foarte confuze, dar este distractiv, este amuzant.”

Nu uitaţi să-l urmăriţi pe Eddie în acţiune, alături de echipa lui, în fiecare marţi, de la 21:00, când puteţi vedea câte două episoade din “Scorpion”

(Credit pentru toate pozele: CBS)