5 motive pentru care nu trebuie să rataţi finalul sezonului 2 din “Scorpion”

axn-scorpion-finale

Nu vă faceţi griji, nu avem spoilere!

Succesul serialului “Scorpion” nu se datorează numai actiunii potrivite întregii familii, ci şi atenţiei pentru detalii, iar finala sezonului 2 nu face excepţie. Mai jos puteţi afla 5 lucruri la care să fiţi atenţi în ultimul episod al sezonului 2 şi să aruncaţi o privire în spatele camerelor de filmat!

  1. Uitaţi-vă cu atenţie la coperta albumului de jazz pe care-l ascultă Tim şi Paige – bărbatul de pe copertă e Nicholas Wootton, unul dintre producătorii serialului. Scenariştii au inventat şi titlurile cântecelor de pe album.
  2. Telefoanele mobile care apar în episod sunt funcţionale, dar nu sunt deschise. În post producţie, la unul dintre telefoane se adaugă ecranul spart şi la celălalt ecranul unul telefon deschis.
  3. Conceptul interfaţei BBI este real.
  4. Păsările care apar, pelicanii californieni, scot nişte sunete extreme, prin urmare în episod se aud sunetele de la o specie diferită.
  5. Scott Porter e posibil să fie un geniu în ceea ce priveşte muzica. Pentru scena în care personajul său (Tim Armstrong) a trebuit să identifice anumite note, Porter i-a sunat pe producatori în mijlocul filmărilor pentru a le sugera nişte schimbări. Datorită acestui lucru, dialogul a fost în concordanţă cu teoria muzicală.

Ultimul episod al sezonului 2 va fi difuzat pe 24 ianuarie, la ora 21:00. Până atunci însă, vă invităm să urmăriţi câte două episoade ale serialului în fiecare marţi, numai la AXN! 

(Credit pentru poza principală: CBS)