O să fie Chloé şi Rocher împreună într-un final?

axn-chloe-and-rocher-1600x900

Îndrăgita eroină o să aibă parte de un happy end sau nu?

În fiecare vineri, de la ora 22:00, la AXN puteţi urmări câte un nou episod din “Psihologia crimei”, însă ce noutăţi aduce? Acest sezon este unul special, din moment ce marchează plecarea lui Odile Vuillemin din serial, care o interpretează pe Chloé Saint-Laurent. Actriţa s-a hotărât să părăsească serialul pentru a se implica în alte proiecte.

                                                 (AXN/TF1)

Însă ce o asteaptă pe Chloé în acest sezon? Noi sperăm că personajul se îndreaptă către un final fericit. Chloé a trecut prin atâtea în sezoanele anterioare, că e logic ca realizatorii serialului să îi dea şi puţină linişte. E posibil chiar să existe ceva romantism (poate între Chloé şi detectivul Rocher), însă cât va dura fericirea ei?

O altă întrebare care îi macină pe fani este cine o va înlocui pe fermecătoarea Odile în următorul sezon? Este vorba de Juliette Roudet, iar fanii serialului o ştiu deja. De fapt, actriţa a apărut ceva în “Psihologia crimei” în rolul lui Adèle Delettre, un criminalist genial care a lucrat deja cu echipa de poliţişti la finalul sezonului 4 şi la începutul sezonului 5. Acum rămâne de vazut dacă va reuşi să o înlocuiască cu succes pe Odile Vuillemin!

(AXN/TF1)