Aflaţi detalii despre plecarea lui Derek Morgan din “Minţi criminale”!

derektb

Shemar Moore o să lase în curând popularul personaj în urmă!

În urmă cu 15 ani, Shemar Moore a început să joace un rol care îi va defini cariera, cel al lui Derek Morgan din “Minţi criminale”. Combinaţia dintre talentul său şi carisma de care a dat dovadă a fost un hit printre fani, iar felul în care arată nu a făcut decât să atragă şi mai mult publicul. Acum însă, actorul american este gata pentru o schimbare, iar asta înseamnă (SPOILER ALERT) că ne vom lua la revedere de la personajul său din “Minţi criminale”. 

 

Acest lucru se va întâmpla la finalul sezonului 11, pe care îl puteţi vedea la AXN în fiecare luni de la 21:05! Mai exact, în episodul 18, “A Beautiful Disaster”, care a fost difuzat deja în SUA. Aşa cum ne aşteptam însă, schimbarea nu este tocmai una uşoară, mai ales că Shemar a apărut în fiecare episod încă de la începutul serialului.

“Sunt entuziasmat şi emoţionat de necunoscut” a declarat actorul pentru CBS.com. “Am crescut cu Derek Morgan şi pe parcursul acestor ani din ‘Minţi criminale'.”

Colegii săi îi vor simţi absenţa, aşa cum a remarcat A.J. Cook: “O să ne fie dor de tine aici, dar sunt foarte mândră de tine că îţi întinzi aripile şi-ţi iei zborul.” 

Actorul şi-a dat seama cât de greu os ă fie şi pentru fani să-şi ia la revedere de la personaj, aşa că a avut un mesaj si pentru ei: “Plângeţi dacă simţiţi nevoia. Ţipaţi dacă aşa simţiţi. Dar zâmbiţi, râdeti, sărbătoriţi. Pentru că nu ne spunem la revedere, îmi iau rămas bun doar de la această parte a visului".

Aşa că ţineţi minte aceste cuvinte atunci când Derek nu o să mai facă parte din echipă. Abia aşteptăm să vedem ce ne-a pregătit Shemar în continuare!

(Credit pentru toate pozele: CBS)

 

E posibil să vă placă şi