Cu un singur clip inspirat puteţi ajunge la Hollywood!

axn_foto_principal

Ideea voastră poate schimba lumea!

Pe întâi august s-a dat startul concursului Imaginează-ţi asta, care a scop găsirea acelor poveşti care au un impact pozitiv asupra mediului înconjurător şi pot transforma lumea într-un loc mai bun.

Nu este nevoie decât de o idee inspirată pentru a câştiga marele premiu: echipamente Sony de ultimă generaţie şi 5.000 de dolari, la etapa finală de la Hollywood. Ba mai mult, puteţi câştiga şi alte premii atractive: o cameră video Sony 4K, două camere video GoPro4 sau trei încărcătoare solare.

                                                         (Credit: Doru Oprişan)

Ce trebuie să faceţi ca să vă înscrieţi în concurs? Simplu: primul pas este să faceţi un clip video, care să aibă între 30 de secunde şi 7 minute, despre cum putem transforma Planeta într-un loc mai bun. Orice format video este acceptat. Conţinutul trebuie să fie în engleză sau să include subtitrare în limba engleză!

Apoi, accesaţi site-ul AXN.ro şi înscrieţi clipul cu care doriţi să participaţi la adresa https://www.axn.ro/imagineazatiasta până pe 28 august. Atenţie: puteţi înscrie mai multe clipuri video, însă puteţi fi premiat doar pentru unul dintre ele.

Clipurile vor fi evaluate de un juriu local, care va lua în considerare respectarea tematicii, originalitatea şi creativitatea. Juriul local va fi format din producătorul de film Daniel Mitulescu, fondatorii Creative Monkeyz Ramona Cordoş şi Codin Sebastian Pop, organizaţia WWF România, ghidul TV TVmania, precum şi critical de film Cristi Mărculescu.

Dintre cei înscrişi vor fi aleşi şase câştigători. Trei persoane vor câştiga premiul trei, care constă în câte un încărcător Ginko Solar, două persoane vor fi alese pentru premiul doi, care constă în câte un GoPro Hero4, iar un concurent va câştiga locul întâi, care îi va aduce o cameră video Sony 4K AXP33.

Câştigătorul marelui premiu pe ţară va merge mai departe în concurs în etapa regională (Europa Centrală şi de Est), în care va concura cu câştigătorii Poloniei şi Ungariei. Un juriu format din experţi AXN va decide care clip video va reprezenta regiunea în etapa finală a concursului, care se desfăşoară la Hollywood. Acolo va fi ales concurentul cu cel mai reuşit clip video, care va primi 5.000 de dolari şi un pachet de electronice Sony 4K.

Concursul Imaginează-ţi asta este sponsorizat de linia aeriană American Airlines, care îi va duce pe câstigătorii regionali în Los Angeles în luna octombrie. De asemenea, Sony Electronics este sponsorul de tehnologie al Festivalului imaginează-ţi asta.

Mai multe despre Campania Imaginează-ţi asta puteţi afla aici, iar regulamentul concursului îl puteţi citi aici.

Vă dorim multă baftă!