Motive pentru care nu ne săturăm de Viola Davis

violatb

Este una dintre cele mai neînfricate actriţe de la Hollywood!

Este o actriţă neînfricată, care şi-a pavat propriul drum la Hollywood datorită alegerilor făcută, atitudinii şi talentului ce nu poate fi negat. Viola Davis s-a întors la AXN pe 1 noiembrie, la 23:00, cu al treilea sezon din “Cum să scapi nepedepsit”. Ce anume are actriţa în mod special de a reuşit să ne atragă atenţia şi să ne facă să nu ne mai săturăm de ea?

1.   Nu lasă nimic să o doboare. De exemplu, ştie că nu se încadrează în standardele de frumuseţe de la Hollywood, lucru ce i-a îngreunat ascensiunea la Hollywood. În ciuda acestor obstacole însă, a reuşit să facă istorie, devenind prima femeie de culoare care a câştigat un Emmy la categoria cea mai bună actriţă într-o dramă! 

                                                                   (Getty Images)

2.   Copilăria ei a fost marcată de sărăcie, însă asta nu a împiedicat-o să devină una dintre cele mai apreciate actriţe din Cetatea Filmului.

3.   S-a concentrat pe educaţie, absolvind colegiul Rhode Island şi chiar a mers la Julliard timp de patru ani, fiind membru al diviziei de dramă “Group 22”.

4.   Faptul că se bucură de celebritate nu a schimbat-o. Viola este cu capul pe umeri şi este întotdeauna deschisă sfaturilor venit din partea altor actori. 

                                                     (Warner Bros. Pictures)

5.   Reuşeşte să iasă în evidenţă chiar şi într-o distribuţie incredibilă, precum cea din “Brigada sinucigaşilor”, în care a interpretat-o pe ambiţioasa şi nemiloasa Amanda Waller. Unii spun că ea şi Margot Robbie au fost singura parte pozitivă a acelui film.

6.   Este neînfricată şi nu se teme să-şi spună părerea, chiar şi când vine vorba de subiecte controversate precum lipsa de roluri bune pentru actriţele de culoare, lucru pe care l-a menţionat în discursul de la premiile Emmy.

7.   Este cunoscută pentru scenele improvizate. De exemplu, scena din “Cum să scapi nepedepsit”, în care îşi dă peruca jos, s-a bazat pe ideea ei. 

                                                                (ABC) 

(Credit pentru poza principala: Getty Images)