5 motive pentru care serialul “Cum să scapi nepedepsit” trebuie urmărit!

axn-htgawm5reasons-1.open_

De asta iubim serialul!

“Cum să scapi nepedepsit” continuă să ne încânte cu intrigile sale isteţe, de impact şi în acelaşi timp delicate. Însă cu ce anume ne farmecă serialul? Mai jos puteţi găsi cinci motive pentru care nu ne mai săturăm de el!

1. Jocul actoricesc

Viola Davis este nominalizată în mod constant la evenimente ale industriei, precum Emmy, Screen Actors Guild sau Globurile de Aur şi premiată. Mai e nevoie să întrebaţi de ce? Personajul pe care-l interpretează reuşeşte să ne surprindă şi să ne ţină cu sufletula gură în fiecare episod!

(ABC)

2. Momente fierbinţi

Poate părem superficiali să pomenim asta, dar serialul este cunoscut pentru scenele sale sexy. Ele sunt deseori fericite, uneori triste, alteori furioase…ca şi in viaţa de zi cu zi de altfel. În plus, niciodată nu sunt prea explicite. 

(tumblr)

3. Distribuţia

Chimia dintre actori este evidentă, însă ei se înţeleg bine şi în afara platoului de filmare şi postează poze împreună pe reţelele de socializare.

(tumblr)

4. Reprezentare diversă

“Cum să scapi nepedepsit” nu este alb-negru nici la propriu, nici la figurat. Serialul prezintă oameni de toate culorile şi din toate straturile sociale şi cu preferinţe sexuale diverse. Dincolo de toate crimele şi schemele, personajele se confruntă cu probleme obisnuite, probleme sociale şi arata acea raelitate dură pe care nu foarte multe seriale îndrăznesc să o prezinte.  

 

(tumblr)

5. E un serial cu “pedigree”

Serialul este o producţie Shondaland, iar Shonda Rhimes ştie cum săfacă un serial de succes, ea având în palmares şi “Anatomia lui Grey” şi “Scandal”. 


Nu uitaţi să urmăriţi episoade noi din “Cum să scapi nepedepsit” în fiecare marţi, de la 22:55, numai pe AXN!