Premiere din luna octombrie pe care nu trebuie să le rataţi!

axn-october-premieres-1ndex_3

Vă întrebaţi ce puteţi vedea pe marile ecrane luna viitoare? Mai jos aveţi propunerile noastre!

Cum toamna a sosit deja, filmele ce vor avea premiera în cinematografe în octombrie sunt din ce în ce mai întunecate – se pare că luna viitoare se concentrează pe thrillere. 

“Inferno”

A treia parte a seriei bazate pe thrillerele lui Dan Brown începe cu Robert Langdon trezindu-se într-un spital fără să îşi amintească ce s-a întâmplat în ultimele zile. În plus, a devenit ţinta unei vânători de oameni. Pe măsură ce încearcă să-şi reamintească ce s-a întâmplat în ultima perioadă, se confruntă cu cel mai dificil puzzle de până acum. Filmul va avea premiera în România pe 14 octombrie! 

 

“Fata din tren”

Filmul, care se bazează pe un thriller psihologic şi o are în centru pe Emily Blunt, spune povestea unei persoane divorţate care este implicată în investigaţia unei femei dispărute. Pe măsură ce povestea înaintează şi protagonista noastră află mai multe despre femeia de care e obsedată, se dovedeşte că povestea este multe mai complexă decât am fi crezut iniţial. Filmul o să apară în cinematografele din România pe 7 octombrie. 

 
 

“Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!”

Jack Reacher (Tom Cruise) se întoarce la vechea sa unitate militară doar ca să se trezească acuzat de crimă. În încercarea de a-şi curăţa reputaţia, Jack devine vânătorul şi află că este implicat în ceva mult mai complex decât credea. Faptul că află mai multe despre trecutul lui o să-i schimbe viaţa pentru totdeauna. Filmul o să aibă premiera în România pe 21 octombrie!

 
 
The Accountant: Cifre periculoase

Thriller-ul cu Anna Kendrick şi Ben Affleck spune povestea unui geniu într-ale matematicii care a ales să devină contabilul unei organizaţii criminale. Aşa cum era de aşteptat, câţiva angajaţi ai guvernului sunt pe urmele lui, iar protagonistul este obligat să apeleze la un client adevărat. Filmul va avea premiera în cinematografe pe 28 octombrie. 

 
 
(Credit pentru poza principală: Universal Pictures)