Premiere din august pe care nu trebuie să le rataţi!

augustmoviestb

Filme pe care cinefilii trebuie sa le vadă!

Mai este puţin până intrăm în ultima lună de vară, însă industria cinematografică ne-a pregătit nişte blockbustere care cu siguranţă ne vor condimenta vacanţa sau weekend-ul. Dacă nu ştiţi exact ce filme vor atrage spectatorii în cinematografe luna care urmează, puteţi afla din lista noastră:

1.     Brigada sinucigaşilor – Este probabil unul dintre cele mai anticipate filme din 2016. Distribuirea lui Jared Leto în rolul Joker-ului a stârnit ceva controverse, dar dacă e să ne luăm după trailere, filmul o să fie plina de acţiune şi interpretări impecabile din partea unor actori precum Will Smith, Margot Robbie şi Viola Davis. Filmul cu supereroi despre echipa de antieroi DC Comics va avea premiera în România pe 5 august. 

                                            (Warner Bros. Pictures)

2.     Mecanicul 2Jason Statham reia rolul lui Arthur Bishop şi se întoarce în forţă în urmarea filmului din 2011 “Mecanicul”. Alături de el îi puteţi vedea pe Tommy Lee Jones şi Jessica Alba. Thriller-ul, ce va avea premiera pe 26 august în România, o să vă ţină cu sufletul la gură, aşa cum o fac mai toate filmele lui Statham de altfel.

                                         (Summit Premiere)

3.     Nouă vieţi – În această comedie, Kevin Spacey este…o pisică! Ei bine da, aţi citit corect, talentul lui nu are limite! Cu o distribuţie din care fac parte Jennifer Garner şi Christopher Walken este un motiv bun ca să petreceţi ceva timp cu familia! Premiera lui va fi pe 26 august.

                                              (EuropaCorp)

4.     Pete şi dragonul – Dacă gusturile voastre în filme se îndreaptă mai degrabă spre zona fantasticului şi a aventurii, atunci avem exact ce vă trebuie: acest remake al filmului din 1977 cu acelaşi nume, în care ne este prezentată povestea unui tânăr şi a prietenului lui cel mai bun, un dragon pe nume Elliott. Filmul va avea premiera pe 19 august. 

                                      (Walt Disney Studios Motion Pictures)

5.     War dogs – În acest film, Miles Teller şi Jonah Hill interpretează doi traficanţi de arme care se trezesc în nişte situaţii foarte periculoase, totul de dragul unui contract bun. Comedia biografică de război, care va avea premiera pe 19 august, a fost regizată de Todd Phillips, care ne-a oferit şi trilogia “Marea mahmureală”.

                                           (Warner Bros. Pictures)

(Credit pentru prima poză: Warner Bros. Pictures)