Filme din martie pe care trebuie să le vedeţi!

march_movies_tb

Primăvara începe în forţă!

Prima lună a primăverii a venit cu o mulţime de surprize minunate pentru pasioanţii de filme. De la ultimul film Wolverine la Alec Baldwin, care îşi împrumută vocea unui bebeluş care poartă costum. luna martie are numeroase opţiuni pentru fiecare stare şi gust!

Logan

Hugh Jackman şi-a reluat rolul din X-Men în ultimul film al francizei Wolverine. Filmul, care a avut premiera pe 3 martie, a câştigat atât laudele fanilor, cât şi pe ale criticilor, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme din seria X-Men.  

Kong: Insula craniilor

Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson şi John Goodman îşi unesc forţele în acest film de acţiune şi aventură care este reboot-ul francizei King Kong. Printre influenţele filmului se numără “Apocalipsul acum” şi “Plutonul”, asa cum a recunoscut regizorul Vogt-Roberts. Filmul a avut premiera pe 10 martie.

Frumoasa şi bestia

Această poveste vine pe marile ecrane cu Emma Watson în rolul lui Belle şi o distribuţie impresionantă, formată din Ewan McGregor, Kevin Kline, Ian McKellen, Emma Thompson şi Luke Evans, printre alţii. Filmul a stârnit deja controverse, deoarece are primul personaj care este gay în mod deschis într-un film Disney, Le Fou. Din acest motiv, există cinematografe care nu vor difuza filmul iar guvernul rus se gândeşte să-l interzică. Filmul va avea premiera în România pe 17 martie. 

Ghost in the Shell

Scarlett Johansson o să facă furori în mult ancitipatul S.F. de acţiune bazat pe manga japoneză cu acelaşi nume. Filmul va avea premiera pe 31 martie!

(Credit pentru poza principală: Paramount Pictures/ 20th Century Fox/ Walt Disney Studios)