Clint Mansell o să se ocupe de coloana sonoră a filmului “Ghost in the Shell”

axn-ghost-in-the-shell-composer1600x900

Compozitorul de la “Requiem for a Dream” s-a alăturat echipei filmului!

Ultimele săptămâni au fost pline pentru “Ghost in the Shell”, iar entuziasmul nu pare să se domolească prea curând. Dupa un prim trailer impresionant, care ne-a oferit o mulţime de informaţii despre film, fanii au avut multe lucruri de analizat. Cea mai recentă ştire despre proiect ne dezvăluie un alt talent notabil ce va lucre în spatele camerelor de filmat.

Compozitorul Clint Mansell o să se ocupe de scrierea coloanei sonore originale a filmului. Mansell este un muzician şi compozitor englez şi fost solist al trupe Pop Will Eat Itself. Este cunoscut în mod special pentru munca sa la filmele lui Darren Aronofsky, cele mai notabile fiind “Pi” şi “Requiem for a Dream”

“Ghost in the Shell” este un remake al unui anime japonez clasic. Filmul spune povestea unei agenţii de securitate cunoscută ca Secţiunea 9 care încearcă să găsească un hacker misterios care e posibil să facă parte dintr-o conspiraţie mult mai mare. În film joacă Scarlett Johansson, Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche şi Michael Pitt. Ştiind că un talent precum Mansell o să se alăture echipei de la “Ghost in the Shell” le oferă spectatorilor care nu sunt familiarizaţi cu anime-ul motive în plus să astepte cu nerăbdare filmul!